Μαϊντανοσαλάτα με πλιγούρι

 




  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τον πελτέ και 1½ ποτήρι χλιαρό νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.
  2. Προσθέτουμε το πλιγούρι και το αφήνουμε να φουσκώσει για 4-5 ώρες και να τραβήξει όλα τα υγρά.
  3. Μόλις δουμε ότι έχει φουσκώσει καλά το πλιγούρι, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα μυρωδικά και τα καρυκεύματα.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Τρίκαλα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand).

Σχόλια