Γλυκόξινη σαλάτα με μήλο και λαχανικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το λάχανο στα τέσσερα για ευκολία και αφαιρούμε το κοτσάνι και τα εξωτερικά φύλλα. Το ψιλοκόβουμε με μαχαίρι ή με το ειδικό μηχάνημα κοπής σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ψιλοκόβουμε τα κλωναράκια σέλερι και τα προσθέτουμε στο μπολ.
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια και τη φλούδα από το μήλο, το κόβουμε σε κύβους και το προσθέτουμε στο μπολ.
- Πλένουμε την κόκκινη πιπεριά, βγάζουμε τα σπόρια και την ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε επίσης τα καρότα και το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ.
- Περιχύνουμε με το ξίδι και ανακατεύουμε καλά τα λαχανικά.
- Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, και τη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο, τη μαγιονέζα κι ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τουλάχιστον για 2 ώρες στο ψυγείο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου